Teşekkürler Zehra, Teşekkürler Merve!

2016 Rio Paralimpik Oyunları’nda Olimpik Yay Bayan klasmanında yarışmayı Zehra Torun Özbey 7’nci ve Merve Nur Eroğlu 17’nci sırada tamamladı.


Veday Erbay Okçuluk Akademileri sporcusu olan Zehra Torun Özbey ilk turda rakibi Marketa Sidkova’yı 6-4 skorla eleyerek 1/8 turunda Ye Jinyan ile eşleşti. Bu turdaki rakibini 6-2 skorla eleyerek ilk 8’e kalan Zehra Torun Özbey bu turda 2012 Londra Paralimpik Oyunlarında bireyselde gümüş, takımda altın kazanan güçlü rakibi LEE Hwa Sook ile eşleşti. Baştan sona çekişmeli giden karşılaşmayı Zehra Torun Özbey 3-7 skorla kaybederek Rio Paralimpik Oyunlarına 7. sırada veda etti.  

Sıralama turunu 9 olarak tamamlayan Bolu Polis Gücü Spor Takımı sporcularından Merve Nur Eroğlu ise ilk turda sürpriz bir şekilde İranlı rakibi Mohadeseh Kohansal’e 2-6 skorla elendi ve yarışmayı 17. olarak tamamladı.

ONOK ailesi olarak ilk kez katıldıkları Paralimpik Oyunları’nda gösterdikleri performans ile gözdolduran sporcularımızı tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz. 

SON HABERLER

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması Sonuçları

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun!

Bozoklardan Anadolu Fetih Kupası'nda 2 Madalya!

3. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali toplu sonuçları.

TÜM HABERLER >>