Teşekkürler Handan!

Bozoklar Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcularımızdan Handan Biroğlu 2016 Rio Paralimpik Oyunları’nı 8nci olarak tamamladı.

Rio’da dün düzenlenen yarışmalarda elemelerde ilk turda Ukraynalı Ksenija Markitantova ile karşılaşan Handan, bu karşılaşmayı 139-137 puan ile kazanarak çeyrek finale yükseldi.

Çeyrek final müsabakasında Makaralı Yay Bayan kategorisinde Altın madalya kazanan Çinli Zhou Jiamin ile karşılaşan Handan, bu karşılaşmayı 132-144 puanla kaybederek şampiyonaya veda etti.

Bu yorucu Paralimpik Oyunları yolunda emek sarfeden, ailesinden fedakarlık yaparak özellikle son bir yıldır sürekli kamplarda antrenman yapan sporcumuzu ONOK ailesi olarak tebrik ediyoruz.

Türkiye olarak Okçuluk branşında en yüksek katılım sağlayan ülkelerden olmamıza ve sıralama turunda cidden üst sıralarda olmamıza rağmen hiçbir kategoride madalya alamamızı değerlendirmemiz ve çok iyi incelememiz şart. Rio’da yarışan tüm sporcularımızın bu hususta yardımcı olmaları ve önemli hususları paylaşmaları çok önemli. 2020 yılında daha güçlü ve daha sistematik bir takım ile hak ettiğimiz başarıyı elde etmemiz gerektiğine inanıyoruz.

ONOK olarak yarışmaya katılan tüm sporcularımıza teşekkürü bir borç biliyoruz!

 

SON HABERLER

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması Sonuçları

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun!

Bozoklardan Anadolu Fetih Kupası'nda 2 Madalya!

3. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali toplu sonuçları.

TÜM HABERLER >>