Handan Biroğlu Rio’da düzenlenecek 2016 Paralimpik Oyunları’na hazır!

Kulübümüz sporcularından Handan Biroğlu Paralimpik Olimpiyatları yolunda ilerliyor!

Handan Biroğlu Rio’da düzenlenecek 2016 Paralimpik Oyunları’na hazır!

2001 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu omurilik felci olan Handan Biroğlu, Eylül 2013 yılında okçuluk sporu ile tanıştı.

Okçuluk için “Umudumu kaybettiğim anda, beni yeniden hayata bağladı.” ifadesini kullanan Handan hanım, okçulukta hızla yükselerek Mart 2014 yılında Makaralı Yay Bayan kategorisinde Paralimpik Milli Takıma seçildi.

Bozoklar Okçuluk İhtisas Spor Kulübü sporcusu olan Handan Biroğlu, okçuluğun her yaşta ve durumda olan insanların aynı platformda yarışabildiği sayılı spor dallarından olması sayesinde hem Paralimpik Yarışmaları’na hemde TOF’un düzenlediği turnuvalara katılabilmekte ve sadece paralimpik oyunlarda değil, Türkiye Okçuluk Federasyonu’nun düzenlediği yarışmalarda da bireysel ve takım olmak üzere birçok derece elde etmiştir.

Şuanda Rio’da düzenlenecek olan Paralimpik Oyunlarına katılacak takım arkadaşları ile birlikte Ankara’da kampta olan Handan Biroğlu’nun hedefi takım arkadaşlarıyla birlikte Rio’da bayrağımızı dalgalandırmaktır.

ONOK ailesi olarak 2016 Olimpiyatları’na ve Paralimpik Oyunlarına katılacak olan Milli Sporcularımıza başarılar diliyoruz, dualarımız sizlerle!

SON HABERLER

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması Sonuçları

Bozoklar 1. Geleneksel Okçuluk Yarışması

30 Ağustos Zafer Bayramımız Kutlu olsun!

Bozoklardan Anadolu Fetih Kupası'nda 2 Madalya!

3. Germiyan Geleneksel Türk Oyunları Festivali toplu sonuçları.

TÜM HABERLER >>